Accommodatie

Op het terrein van De Nieuwe Heuvel zijn 243 stallen gevestigd. Voor de lessen heeft de vereniging de beschikking over een binnen rijhal (20x40) en beide buitenbanen. Daarnaast mag de vereniging gebruik maken van het springmateriaal van De Nieuwe Heuvel.

De Nieuwe Heuvel is actief binnen op diverse gebieden in de paardensport. De Nieuwe Heuvel is uiteraard bekend om de fokkerij binnen het KFPS, maar daarnaast zijn zij ook actief op het gebied van de fokkerij binnen het KWPN, het beleren/corrigeren onder het zadel en in het tuig, de verkoop van jonge en ervaren paarden, het keuringsklaar maken van paarden voor ieder stamboek en als kers op de taart hebben zij ook nog een ruim opgezette pensionstal.

De Nieuwe heuvel beschikt over de volgende faciliteiten:

• 2 Binnenbanen, eb en vloed bodem, (2x) 20x40 meter
  • Buitenbaan, eb en vloed bodem, 20x60 meter
  • Buitenbaan, Achterberg bodem, 20x40 meter
  • Manege met eersteklas paarden en pony's
  • Overdekte trainingsmolen
  • 2 overdekte longeercirkels
  • 2 longeercirkels
  • 4 paddocks
  • 3 wasplaatsen met warm water
  • 2 ruime verwarmde zadelkamers
  • Restaurant
  • Ruime parkeergelegenheid

Wilt u meer informatie over de talloze mogelijkheden die De Nieuwe Heuvel biedt? Neen dan een kijkje op de website!