Springen

Arno Zegers met Hummelo Trio Z

Elke vrijdagavond wordt er springles gegeven door Arno Zegers. Arno is zelf een ervaren spring- en eventingruiter en geeft op een zeer enthousiaste en stimulerende manier les.

De lessen zijn voor beginners en voor gevorderden. Om deel te kunnen nemen aan de springles is het van belang dat je je paard of pony onder controle hebt. De dressuurinstructie bepaalt of je de springlessen mag volgen. Als je twijfelt overleg dan eerst met je dressuurinstructie.

Alle lessende leden van de vereniging kunnen zonder extra kosten deelnemen aan de lessen. Heb je belangstelling, kom dan gewoon eens kijken. De lessen zijn van 18.15 - 19:00 uur voor de pony's groep 1, van 19.00 - 19:45 voor de pony's groep 2 en van 19:45 - 20:30 voor de paarden.

Meer informatie over de springlessen? Neem dan contact op met Marc Mattijssen: e-mail: marcmattijssen@hotmail.com