Marc Mattijssen

Tijdelijk voorzitter

Mijn naam is Marc Mattijssen, in het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer. Sinds 2013 bestuurslid van De Nieuwe Heuvel. Mijn taken zijn onder meer het organiseren van de clubkampioenschappen pony's en het coördineren van de spring en cross-lessen.
Mijn dochter rijdt bij de ponyclub en op deze wijze ben ik bij de Nieuwe Heuvel betrokken geraakt. Zelf rijd ik ook mee in de paarden springles. Mijn favoriete paardensport is: eventing.

Kelly Heerema

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Kelly Heerema, al enkele jaren ben ik werkzaam als assistent-accountant bij een accountantskantoor. Bij de verenging hou ik mij voornamelijk bezig met de ledenadministratie. Via een verzorgpaard ben ik in 2006 in aanraking gekomen met de Nieuwe Heuvel. Hier ben in lid geworden van de ponyclub, en na een aantal jaar overgestapt naar de rijvereniging. Hier rijd ik met mijn eigen paard nog steeds met veel plezier.

Cindy Top

Wedstrijd secretaris

Hoi, ik ben Cindy Top, ik houd mij voor de vereniging vooral bezig met het secretariaat van de (dressuur)wedstrijden. Via stage in 1995 ben ik op het bedrijf de Nieuwe Heuvel terecht gekomen.
Samen met mijn man hebben wij een bouwbedrijf. Onze 2 kinderen zijn in de tienerleeftijd. In de paardensport ben ik vooral actief in de dressuurring en rijd ik met de fries ook recreatief voor de men-wagen.

Peter Groen

Penningmeester

Ik ben Peter Groen, woon in Lunteren en ben al een jaar of 7  penningmeester van de vereniging. In het dagelijkse leven ben ik controller bij een redelijk groot transportbedrijf in Stroe. Mijn grootse hobby is tafeltennis, wat ik al zo'n 35 jaar met veel plezier doe. Doordat mijn vrouw Wilma een paard gestald had op De Nieuwe Heuvel en te horen kreeg dat de vereniging een penningmeester zocht dacht ze gelijk aan mij. Ik doe het nog steeds met veel plezier en hoop het nog een poos te blijven doen.