NieuwsAlgemene ledenvergadering

Schrijf alvast in de agenda: Algemene ledenvergadering woensdag 13 december a.s. 20.00 uur zijzaal foyer Manege De Nieuwe Heuvel.

 

Help mee "outside the box" denken voor de vereniging!

 

Wel lid maar nog geen uitnodiging ontvangen? Mail dan naar: KellyHeerema@hotmail.comKerstshow 2018Clubkampioenschappen pony's 2018

Links Thirza Korteweg met Gup en rechts Noa Bast met Rosa
Links Thirza Korteweg met Gup en rechts Noa Bast met Rosa

Vrijdag 2 en zaterdag 3 november werd er traditie getrouw gestreden om de clubkampioenschappen pony's dressuur en springen. Dit jaar heeft Thirza Korteweg met 62,66% gewonnen met de dressuur en Noa Bast heeft het onderdeel springen gewonnen met een foutloos parcours en 85,5 stijlpunten. Zelfs de krant kwam langs om dit vast te leggen (artikel). Gefeliciteerd dames!

 

Uitslag dressuur:

1e - Thirza Korteweg met Gup - 62,66%

2e - Channah Stegeman met Faymira - 61,66%

3e - Demy Groeneveld met Anuska - 61,50%

 

Uitslag springen:

1e - Noa Bast met Rosa - foutloos - 85,5 stijlpunten

2e - Thirza Korteweg  - foutloos - 79 stijlpunten

3e - Daphne van Hasselaar - foutloos - 77,5 stijlpunten

 

Sfeerimpressie clubkampioenschappen springen 2 november

 Het huwelijk van "onze" Kris

Woensdag 15 augustus jl. is onze dressuurinstructrice Kris van Driel - van Oers getrouwd met haar Corné, natuurlijk konden wij dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan en zijn we met z'n allen aan het poetsen en vlechten geslagen en hebben we Kris op staan wachten met een erehaag bij "Huize Kernhem" in Ede.

Kris & Corné, langs deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel geluk samen!
Voor meer foto's zie Fotoalbum.De crosslessen 2018 zitten er weer op!

8 en 29 juni zijn de jaarlijkse crosslessen weer verreden. We kijken terug op 2 leerzame en succesvolle avonden! We willen Arno weer bedanken voor de leuke lessen!

 

Voor meer foto's zie Fotoalbum.Koningsdag afsluiting

Volgens mij is er geen betere manier om koningsdag af te sluiten dan les hebben van onze eigen koning, Arno! #springles #ponyclubAll you need is...

Precies Noa, ‘All we need is fun’! En een pony...en een lidmaatschap van RV en PC De Nieuwe Heuvel natuurlijk❤️ De vrijdagavond springles, is altijd een goed begin van het weekend!Algemene ledenvergadering 25/04/2018

Zoals jullie misschien al hebben gezien op de agenda, de algemene ledenvergadering staat al weer voor de deur. De vergadering is woensdag 25 april 2018 in de foyer van Manege de Nieuwe Heuvel . We gaan om 20.00 van start en tijdens de vergadering komen de volgende punten aan bod:

 • Opening door de voorzitter
 • Ingekomen stukken
 • Mededelingen bestuur
 • Financieel jaarverslag 2017
 • Verslag van de kascommissie
 • Verkiezing van de leden van de kascommissie
 • Bestuurssamenstelling

Michiel Zelvelder is aftredend, hij stelt zich niet herkiesbaar. Er is nog geen

kandidaat-voorzitter gesteld. Leden die zich kandidaat willen stellen voor

de functie van voorzitter kunnen zich tot 18 april 2018 melden.

 

 • Bekendmaking/huldiging clubkampioen dressuur paarden 2018
 • Agenda seizoen 2018/2019
 • Rondvraag
 • Sluiting

 

Tot dan!Crosslessen 2017

Van links naar rechts: Amber met Bonaire, Saskia met Wander, Marc met Silvy, Francesca met haar pony, Max met zijn pony, Denise met Indy, Thirza met Tommie en Mirthe met Ukkie.
Van links naar rechts: Amber met Bonaire, Saskia met Wander, Marc met Silvy, Francesca met haar pony, Max met zijn pony, Denise met Indy, Thirza met Tommie en Mirthe met Ukkie.

De crosslessen van 2017 zitten er weer op! Op 9 juni werd de les georganiseerd op het terrein langs de Hoge Valksedijk en 23 juni op het terrein van de KNHS in Ermelo. 

 

Het waren 2 leuke en leerzame lessen met dank aan instructeur Arno Zegers en Joleen Gorter die achteraf voor drankjes en een lekkere traktatie had gezorgd! Voor de foto's zie Fotoalbum.